Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op

Samen sterk

Autovak is méér dan alleen een groothandel. Er is natuurlijk ons uitgebreid gamma, maar daarnaast staan wij ook altijd klaar met professioneel advies. Een uitgebreid team van gedreven medewerkers stelt elke dag al hun vakkennis ten dienste van onze klanten.

Autovak beschikt over een team technisch geschoolde medewerkers die u graag bijstaan in de zoektocht naar het juiste product, gaande van motoronderdelen tot gps systemen en van carhifi tot zetelhoezen. Velen hebben bovendien een jarenlange ervaring!

Onze uitgebreide stock onderdelen garandeert een snelle service, zowel voor de particulier als voor de vakman! Voor onze professionals hebben wij onze eigen leveringsdienst met dagelijkse leveringen

Onze vakbekwame medewerkers geven u graag deskundig advies, maken de juiste verftint, en dit probleemloos in kleine of grote hoeveelheden. In ons modern uitgerust verflabo hebben zij alle tools tot hun beschikking.

Ook voor carrosserie-toebehoren en -inrichting staan wij u graag bij met onze technische kennis en service.

Voor verdere inlichtingen kan u steeds terecht op het volgende e-mail adres: paint@autovak.be

De automechaniek heeft geen geheimen voor de vakmannen die in ons atelier de dienst uitmaken. Een remschijf draaien of een wiellager persen, een cilinderkop testen, vlakken of rectificeren, een remleiding maken of injectoren testen. Onze mechaniciens gaan elke uitdaging aan!

De werkzaamheden die wij uitvoeren: cilinderkoppen testen, vlakken en rectificeren, injectoren testen, remschijven draaien, wiellagers persen, remleidingen maken, vervangen van geleiders en zittingen.