Over ons

De winkels van Autovak in Kontich en AD-Autoparts in Limburg (met vestigingen in Tessenderlo, Sint-Truiden en Hasselt) zijn dé adressen voor al jouw auto-onderdelen en -toebehoren

De filialen van Autovak en Autoparts zijn verbonden met Autodistribution Belux, een grossiersnetwerk dat auto-onderdelen verdeelt van de meest gerenommeerde fabrikanten en het eigen uitgebreide assortiment van Requal toegankelijk maakt voor vakmensen en particulieren. De groep heeft 13 verkooppunten in heel België en een netwerk van onafhankelijke garagisten met de merknaam AD Garage

De Autodistribution en AD Garage netwerken worden ondersteund door Doyen Auto, opgericht in 1922 en vandaag een belangrijke speler in de distributie van wisselstukken en diensten voor professionals in de autosector. Doyen Auto is bovendien onderdeel van Parts Holding Europe, de belangrijkste onafhankelijke distributeur van wisselstukken voor lichte en zware vrachtwagens in West-Europa. 

Dankzij de jarenlange ervaring in de automotive sector van Autovak en Autoparts tref je in elk van de aparte afdelingen (mechaniek, carrosserie, verf, Thule auto-accessoires) gespecialiseerde medewerkers aan, echte vakmensen die u met raad en daad bijstaan. 

Heb je een vraag over ons assortiment, onze diensten of onze filialen? Of wens je een bezoek in te plannen door één van onze vertegenwoordigers? Wij helpen je graag verder via onderstaand contactformulier. Uiteraard kan je ook steeds rechtstreeks contact opnemen met onze filialen, waarvan je de gegevens kan terugvinden onder de tab “Onze filialen” in het hoofdmenu.

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x